jak ktos potrzebuje to mam nieużywanego PolarFISa do sprzedania.
Polar Fis Advanced - ktoś zakładał to cudo?
Zwiń
X
-
Jeżeli chcą mieć wszystko to tylko Polar Fis na wypasie, PolarFIS Adv. "Black Kessy edition 2014. Ten z linku to tłumaczy jedynie Bluetooth nowy moduł na czerwone zegary. U mnie od początku użytkowania Polara mam jeden problem z modułem telefonu 3C0, Polar Fis emuluje jego menu na Max docie ale po wejściu w te menu nie pozwala go opuścić. Zmana softów w Polarze nie pomaga, pisałem o tym do producenta, nic nie potrafią pomóc, taki klops.
Komentarz
-
-
Radość była przedwczesna :cry: nowy kabel , wielokrotne próby update PolarFisa nic nie pomogły odłączanie aku itp. wszystko na nic :cry: Widocznie doszło do jakiegoś uszkodzenia w elektronice PolarFisa..
Czy ma ktoś jakiś sensowny pomysł , co mogę zrobić dalej ? Oczywiście poza kupnem nowego..
Załamka bo wszystko przez chwilę nie uwagi :evil:
Komentarz
-
-
A co tu kombinować, u mnie nie ma prawidłowo działającej emulacji, jak na jednym sofcie działało to kilka tygodni prawidłowo, to później było jak zawsze. Reszta w miarę działa, pisze w marę, bo obniżenie lusterek to ta funkcję można traktować w cudzysłowu, ale dlatego, że sterownik obsługuje loterko "po ciemku", nie ma informacji w jakim położeniu jest w danym momencie lustro, brak potencjometru. Reszta działa.
Komentarz
-
-
majonezzsziaba, PC go w ogóle widzi? Jeśli tak, to nie jest tak źle. Możesz go pewnie wysłać do naprawy do Hiszpanów. Jak chcesz, to ja mogę najpierw na niego looknąć.
Z tym wysłaniem do Hiszpanów to nie wiem jak bo z językiem to jestem noga tylko PL i DE ogarniam jako tako ops:
Za wszelką pomoc stawiam dobre
A tak wygląda Fis który posiadam ;
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabno tak lustro nieraz dziala jak chce, ale ponoc w 0.4.7 poprawiono cos w tej materii. Testowales juz ten soft ?
Komentarz
-
-
-
Zaktualizowałem PF do wersji 0.5.3 wszystko chodzi lepiej niz wcześniej nawet prawe lusterko działa poprawnie, ale jest mały problem z wyświetlaniem wszystkich parametrów jeśli jest ustawiony język polski, też tak macie?
Pisałem do Hiszpana w tej sprawie, czy mogą coś z tym zrobić żeby było widać wszystkie cyfry i odpisał żeby zaproponować co trzeba zmienić w tłumaczeniu żeby było zrozumiałe w języku polskim, a w następnej aktualizacji to zrobią.
Moim zdaniem w niektórych okienkach wystarczy wykasować kropki, żeby zrobić miejsce na wyświetlaczu dla cyfr, ale co z innymi?
Co o tym myślicie?
polar.jpgOstatnio edytowany przez leonn; 17008.
Komentarz
-
Komentarz